--Wednesday, November 17, 2004--
Tarina
Nyt mie kerron teille tarinan.Ja sen tarinan nimi on Meidän mirri.Mirri on minun ikioma kissanpoikani.Se nukkuu isän vanhassa hatussa eteisen lattialla.Nyt Mirri herää...Katso!Nyt se hyppää tuolille ja huitaisee kärpäsiä, jotka surisevat ilmassa.Mirri menee keittiöön ja säikäyttää koiran, mutta pienen pieni hiiri saa Mirrin pötkimään pakoon, ulos pihamaalle asti.Mirri hiipii pensaan alle piiloon.Ruohikossa hyppelee sammakko.Mirri näkee sen ja lähtee juoksemaan sen perään.Hupsis...hupsis...Hei!Mirri kupsahti nurin!Nyt Mirri haistelee kukkasia, huitaisee käpälällään mehiläistä, joka surisee sen korvan vieressä, ja kiipeää vanhaan omenapuuhun.ja koettaa purra omaa häntäänsä.Nyt se hyppää keittiön penkille ja putoaa pää edellä vesisankoon.Mirri raukka!Miau.Kuule kuinka se naukuu!Se on aivan märkä.Mutta sitten se alkaa ravistella itseään,ja pian sen turkki on taas pehmeä ja sileä kuin silkki.Mutta Mirrin on nälkä.Miau, missä on maitoni?Mirri litkii maitonsa niin taitavasti, että yhtään pisaraa ei läiky lattialle.Nyt se makaa taas isän vanhassa hatussa.Rrr rrr rrr kuuletko kuinka Mirri kehrää?(Loppu)

--Thursday, October 28, 2004--
muutto 16.10.2004
minä olen muuttanut.käyn nyt lavolan koulua ja opettajani nimi on mari.mari on kiva ja rauhallinen.sain tietää että meidän luokkalainen linda asuu meidän talon vieressä.(kivaa!)nähdään!

--Sunday, September 26, 2004--
Isoäidille
Moitaas!Minulla on ihan kohta syysloma ja synttärit.En ole vieläkään keksinyt mitä toivon.Me saatetaan muuttaa Lappeenrantaan.

--Thursday, September 23, 2004--
koulussa
Meillä oli uintia koulussa.Kerron miten päivä alkoi.Ensin heräsin.Sitten pistin vaatteet päälle.Söin aamupalan.Pesin hampaat.Pakkasin repun.Ja lähdin kouluun.Meillä oli ensimmäisellä tunnilla äidinkieltä.Sitten lähdimme uimahallille.Kun tulimme sieltä niin meillä oli käsityötä.Sitten pääsin kotiin.P.S.

Minulla on ikävä Sarahia. Terkkuja Teemulle Katille ja Sarahille.

--Sunday, August 29, 2004--
(Retki päivä)
kävimme keräämässä kiviä.
petrin ja äitin kanssa.
löysimme hienoja kiviä.
menemme kohta retkelle vaskivuoreen. (jippii!)

"
0

--Sunday, August 15, 2004--
15.8.2004
koulut on alkanut. meillä on uusi opettaja ja nyt olen 2d llä. katson joka päivä olymppia kisoja. tänään katsoin taas uima kisoja. ja 1 ksi suomalainen hävisi sen kisan.{{{W}}} `´= !

--Sunday, July 4, 2004--
4.7.2004
Heräsin aikaisin koska halusin mennä ulos. Tein hienon puuveneen joka meni rikki.
Sitten kun tulin pihalta aloin lukea.
sitten minulle tuli nälkä.
Otin jugurttia.
Otin vielä suklaata mutta se oli pahaa.
Ja tulin takaisin lukemaan.
Meille pitäisi ostaa tanssi matto.
Minä menen nyt pelaamaan xpoxsilla.
(minun pitäisi piirtää Isoäidille.)


Takaisin Sonjan sivuille
Päiväkirjan etusivu
Arkisto
Lähetä postiaCopyright 2004 Sonja